De zekerheid dat je op belangrijke momenten de juiste financiële keuzes maakt

Iedereen neemt in zijn leven wel een paar keer ingrijpende financiële beslissingen. Een huis kopen. Een hypotheek of een lening afsluiten. Een bedrijf beginnen. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering kiezen of een aanvullend pensioen regelen.

Je kunt al dit soort dingen zelf uitzoeken, op eigen houtje aanbiedingen vergelijken en vertrouwen op de verkoopfolders en beloften van de leveranciers. Of je vraagt onafhankelijk advies van MAC Finance.

 

‘Mijn inzet levert altijd méér op dan deze kost.’

 

MAC Finance is mijn bedrijf. Ik begeleid jou en je gezin heel persoonlijk bij de grote en kleinere financiële beslissingen in je leven.

Daarbij wacht ik niet tot jij met vragen komt, maar volg ik actief de markt en de ontwikkelingen die voor jou interessant kunnen zijn. Vind ik iets waar jij je voordeel mee kunt doen, dan zal ik dit actief aan je melden.

Financieel adviseurs mogen sinds 2016 geen provisies van banken en verzekeraars meer aannemen. Mijn adviezen zijn dan ook niet gratis. Maar wel uiterst waardevol.

Ten eerste kan de juiste keuze je veel geld besparen en ten tweede geeft samenwerken met MAC Finance je de zekerheid dat je op belangrijke momenten goed beredeneerd de juiste keuze maakt.

Zodat mijn inzet altijd méér oplevert dan deze kost.

Marcel Holthuis
MAC Finance

 

Interesse naar úw mogelijkheden? Ik bel u graag »