Visie

Persoonlijk advies

Creativiteit. Kwaliteit. Onafhankelijkheid.
De kenmerken van MAC Finance die u verzekeren van een waardevol advies gericht op de toekomst.

Advies op de kerngebieden van financiële planning: hypotheek, pensioenvoorziening en vermogensplanning. Uw relatie met ons is er één gebaseerd op vertrouwen en openheid.

We bieden u de beste oplossing op dit moment, en maken u attent op factoren die een aanpassing in de strategie nodig maken, bijvoorbeeld veranderingen in de wetgeving of het verschijnen van nieuwe beleggingsinstrumenten.

En als er in uw situatie, persoonlijk of professioneel, iets verandert is één telefoontje genoeg om verzekerd te zijn van een adequaat advies voor aanpassing van één van de onderdelen van uw financiële strategie.

Waarborg van een goed advies

Als MAC Finance stellen we hoge eisen aan het advies. Om het advies te waarborgen onderschrijven al onze medewerkers en MAC Finance als bedrijf zelf bepaalde richtlijnen die de kwaliteit van het advies op een hoog niveau houden. Dat betekent dat onze medewerkers vakspecifieke opleidingen hebben gevolgd en hun kennis middels permanente educatie jaarlijks in stand dienen te houden. MAC Finance is aangesloten bij AFM (Autoriteit Financiële Markten) en KiFiD (Klachten instituut Financiële Dienstverlening)

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Naast het uitoefenen van ons vak vinden wij het ook belangrijk en is het onze plicht om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Binnen MAC Finance uit dat zich in professionele systemen die naast het helpen en ondersteunen van onze adviezen er ook zorg voor dragen dat er minder papier verbruikt wordt.

 

Maak een afspraak met een van onze adviseurs »