‘Je hoeft Marcel nooit te bellen als je vermoedt dat er andere mogelijkheden zijn voor je hypotheek. Marcel belt namelijk zelf.’

 

Toen ik in het Gooi kwam wonen, adviseerde een collega mij contact op te nemen met Marcel Holthuis. Inmiddels zijn we twintig jaar verder en heeft Marcel mij, of liever ons, geholpen bij de aankoop van drie verschillende koopwoningen.

Marcel regelt sowieso al mijn financiële zaken: hypotheek, verzekeringen, pensioenen, alles. Marcel weet wat er speelt in de financiële markt, is altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en weet exact welke bij ons passen.

Hij onderhoudt goed zijn klantenkring, is heel zuinig op zijn relaties en is altijd transparant.

De juiste hypotheek hangt af van veel factoren. Marcel is betrouwbaar en legt alles uit in ‘Jip & Janneke-taal’, zodat je ook begrijpt wat je afsluit. Je hoeft Marcel nooit te bellen als je vermoedt dat er andere mogelijkheden zijn voor je hypotheek.

Marcel belt namelijk zelf. Hij onderhoudt goed zijn klantenkring, is heel zuinig op zijn relaties en is altijd transparant.

macfinance_debby_toorenaar_marcel_holthuis_0255

 

 

Als mensen aan mij vragen of ik een goeie financieel adviseur weet, hoef ik daar niet lang over na te denken. Sterker, in de afgelopen jaren heb ik diverse mensen geholpen die moeite hadden met hypotheek aanvragen of de uitleg daarvan.

Ik heb ze simpelweg aan Marcel voorgesteld en die heeft ze allemaal perfect geholpen. Kortom, MAC Finance is een naam die bij ons altijd bovenaan zal staan!

Debby Toorenaar

 

Lees ook de ervaringen van Edwin »