‘Wat ik van Marcel bewonder, is dat hij binnen de kortste keren precies begrijpt in welke situatie ik zit’

 

Mijn eerste contact met Marcel Holthuis en MAC Finance dateert uit het jaar 2000. Ik wilde gaan verhuizen naar het midden van het land en vond uiteindelijk in Soest een mooi appartement.

Een goede vriendin adviseerde mij met Marcel te gaan praten over het afsluiten van de hypotheek. Na een aantal zeer prettig verlopen gesprekken op het kantoor van Marcel is de hypotheek een feit.

Wat ik als heel prettig heb ervaren, is dat Marcel mij in het proces tot het afsluiten van de hypotheek, de uiteindelijke handtekening zeg maar, altijd heel erg goed heeft geïnformeerd over hoe dit proces zich ontwikkelde.

‘Hij is een adviseur die met passie over zijn vak vertelt’

Bij het afsluiten van de hypotheek gaat Marcel ook niet over één nacht ijs. Hij bekijkt echt alle mogelijke opties om de meest passende hypotheek te vinden. Dat betekende dat ik veel meer dan een of twee offertes kon vergelijken voordat ik een besluit moest nemen. Hetzelfde gold voor de verplichte overlijdensrisicoverzekering.

Marcel verkoopt geen hypotheken of verzekeringen. Dat gevoel krijg je geen enkel moment als je met hem zit. Hij is een adviseur die met passie over zijn vak vertelt, waardoor ik vanzelf enthousiast word om me goed in de materie te verdiepen voordat ik een besluit neem.

Zijn advies is rustig en duidelijk, en als Marcel het gevoel heeft dat ik het niet begrijp legt hij het net zo makkelijk nog een keer uit.

 

 

Ook over de kosten voor adviezen en het afsluiten van polissen is MAC Finance open en duidelijk. Op dit gebied is de laatste jaren wettelijk nogal wat veranderd. De provisieregelingen zijn van de baan en er gelden vaste tarieven.

Inmiddels krijg ik van Marcel al 16 jaar financiële adviezen. Zo zit ik de laatste weken weer regelmatig met hem om de tafel over een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).

‘Hij begrijpt binnen de kortste keren precies in welke situatie ik zit’

Sinds eind vorig jaar ben ik namelijk volledig aan het werk als ZZP’er en moet ik dus zelf zorgen voor de nodige verzekeringen. Zo’n AOV kost belachelijk veel geld, maar in geval van nood ben je verder van huis, als je er geen aanspraak op hebt.

Wat ik van Marcel bewonder, is dat hij binnen de kortste keren precies begrijpt in welke situatie ik zit. Zowel op financieel als op persoonlijk vlak. Hij heeft hierdoor goed door welke AOV  bij mijn werkzaamheden en mijn financiële situatie past.

Op dit moment ben ik in afwachting van de acceptatie van de verzekeringsmaatschappij van mijn voorkeur. MAC Finance zorgt dat ik me geen moment zorgen hoef te maken over de afhandeling. Klasse!

Edwin Diergaarde

 

Lees ook de ervaringen van Maaike »