Vermogen

Het vormen van vermogen is een belangrijk element in uw leven. Of het nu gaat om het aflossen van de hypotheek, eerder stoppen met werken, inkomen genereren uit vermogen of welk doel dan ook.

Samen met uw financieel adviseur van MAC Finance bepaalt u het gewenste risico dat u wilt lopen of juist niet wilt lopen. Dit kan zijn op basis van beleggen in aandelen-, vastgoed- en/of obligatiefondsen of gewoon via een spaarrekening met een variabele of vaste rente.

De rust van een goed pensioen

Uw pensioen is naast uw hypotheek één van de belangrijkste pijlers van uw vermogen.

Door de terugtredende overheid en het veranderen van werkgever ontstaan pensioenbreuken. Samen met u zal uw financieel adviseur van MAC Finance uw pensioen inzichtelijk maken en waar nodig zorgen voor een adequate oplossing.

MAC Finance beantwoordt vragen en neemt ze mee in het advies voor een goede aanvullende pensioenvoorziening. Helderheid, logica en afstemming op uw situatie staan daarbij centraal.

Zo kunt u rustig genieten van een welverdiend pensioen.

Risicobeheersing

De kracht van goede vermogensvorming is risicobeheersing. Samen met uw persoonlijk financieel adviseur van MAC Finance bepaalt u aan de hand van een uitgebreid risicoprofiel het risico dat u wel of juist niet wilt lopen. Zo loopt u ook geen risico’s die u liever niet zou hebben.

Gerenommeerde bank of vermogensbeheerders

Om de kwaliteit en continuïteit te waarborgen bemiddelt MAC Finance uitsluitend in beleggingsproducten van gerenommeerde banken, verzekeraars of vermogensbeheerders.

Up to date houden

Wij weten als geen ander dat uw persoonlijke situatie en wensen tussentijds kunnen wijzigen. Ook kan de fiscale wetgeving veranderen. Daarom geven wij de mogelijkheid om samen met uw persoonlijk financieel adviseur van MAC Finance uw portefeuille periodiek door te nemen.

Onafhankelijkheid

MAC Finance is niet gebonden aan enig bank, verzekeringsmaatschappij of vermogensbeheerder. U kunt er dus zeker van zijn dat u onafhankelijk advies krijgt.

 

Ja, ik wil een optimale vermogensplanning »