Schadeverzekeringen

Een ongeluk zit ook voor u in een klein hoekje…

Ongelukken en/of schades kunnen naast de emotionele kant ook tot aanzienlijk vermogensverlies lijden. Vaak is het al vervelend genoeg, zeker als u met een financiële schadepost blijft zitten.

Bij MAC Finance heeft u de keuze uit een breed scala aan particuliere verzekeringsoplossingen. Of het nu  gaat om uw woning, persoonlijke goederen, auto, motor, boot of bijvoorbeeld uw aansprakelijkheid bij schades. Samen met uw persoonlijk financieel adviseur worden uw wensen geïnventariseerd en wordt naar een adequate oplossing gezocht.

Ook voor bedrijven bieden wij talloze verzekeringsoplossingen. Individueel maatwerk, persoonlijke aandacht en periodieke servicegesprekken zorgen ervoor dat uw pakket blijft aansluiten op uw bedrijfssituatie en op de wensen van uw medewerkers.

 

Arbeidsongeschiktheid en inkomensverzekeringen

Zorgeloos kunnen blijven wonen…

Ziek zijn is al vervelend genoeg. Zeker als u tijdelijk of voor een langere periode niet meer aan het werkproces kunt deelnemen. Vaak nemen de kosten ook toe. Denk maar aan medicatie, vervoer, hulp etc. Daarnaast zal het inkomen na een bepaalde periode aanzienlijk dalen.

Moet ik mij verzekeren?

In veel gevallen zal een aanvulling wenselijk zijn. Naast de kosten die in veel gevallen zullen toenemen, heeft u vanuit de wet gezien een ‘eigen risico’ van minimaal 35%. Voor inkomens hoger dan het maximum dagloon zal dit aanzienlijk hoger zijn. 35% inkomensderving is in veel gevallen al voldoende om niet meer of met moeite aan de maandelijkse verplichtingen te kunnen voldoen.

Hoeveel moet ik verzekeren?

De financiële gevolgen bij arbeidsongeschiktheid is mede afhankelijk van de aard van arbeidsongeschiktheid, in hoeverre u nog in staat bent om te werken en persoonsgebonden factoren spelen een rol. Dit wordt dus per individu vastgesteld.

 

Met welke verzekering kunnen wij u helpen? »